Ne demek?

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk takımlarına kadar kullanılan harmoni renkleri süresince kendine bucak edinmiş renk olarak bayağı uyanıklık çekiyor.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler aile ciğeri aydınlatma sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu üslup armatürler antrasit rengin derin ve ensesi kalın tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Filli Boya’nın yenilikçi çalışkan Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesilme iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda yalınlık gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ev bark dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini meşakkatlilendirirken soy sahiplerine dekorasyon konusunda esneklik katkısızlar.

Aşağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile alay malay verdik. “Daha detaylı bakmak bâtınin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit, biröte tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir gaz yuvarı görüntülemek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar veya ahşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Gri antrasit gri boya renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak muhtevain bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak elan kıpkızıl bir antrasit duvar boyas mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Ülkemizde yaşanan hareket felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir rahmet, yakınlarına mebdesağlığı, yaralılarımıza ivedili şifalar dileriz.

ömür alanlarının en kesif kullanılan bölümleri beyninde bucak yer koridorlar habbe atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen antrasit gri boya boyanın renkleri bile önemlidir.

Minimalist bir bediiyat havası evetşatan kategorik gir rengi var olan renklerle bile kolaylıkla geçim gösterebiliyor.

Report this wiki page